top of page

Aktiviteter

 

Akitaträffar
Funderar du på att ordna Akitaträff? Behöver inte vara något större, en promenad på fin plats räcker gott och väl! Hör gärna av dig till någon i aktivitetskommittén eller till webmaster så sprider vi ordet på fb-sidan och hemsidan.

 

Glöm inte Akita-foldern!
Skriv gärna ut
Akita-foldern och ta med på Akitaträffar/promenader, för att dela ut till nyfikna förbipasserande som vill veta mer om vår fantastiska ras!

Akitapromenad

Nääs Slott, Floda

Lördagen 9 september, 11:00

 

Ni med akita, shiba eller ni som funderar på att skaffa/är nyfiken på raserna. Vi möts vid stora parkeringen efter allén kl 11.00 och börjar gå 11:00. Rundan är ca 2,7 km. Ta gärna med fikakorg.

 

Tänk på att det är parkeringsavgift!

Hammarskog Herrgård, Uppsala

Söndagen 17 september, 11:00

 

Höstpromenad för våra akitor i Uppsala. Vi möts upp utanför Hammarskog Herrgård och går sedan en gemensam promenad i naturreservatet. Finns bra med bord utanför herrgården för en gemensam fika efteråt. Ta gärna med egen fika.

Alla är välkomna, med eller utan hund.

SKK webbinar

 

SKK/AK sparkar igång terminen med ett webbinarium riktat till alla som funderar på att låta sin tik eller hanhund gå i avel.  

Titel: Hur vet jag att min hund är lämplig för avel?

Föreläsare: Maija-Leena Eloranta & Mikaela Sandbacka, ledamöter i SKKs avelskommitté

Tid: kl 19:00-21:00

Upplägg: Ca en timmes föreläsning följt av ca en timmes frågestund

Målgrupp: Alla som funderar på att låta sin tik eller hanhund få valpar.

Länk: https://www.skk.se/sv/om-skk/utbildning/webbinarium/

 

 

För mer information och anmälan, se vår Facebook grupp eller skicka ett meddelande till vår aktivitetskommitté (aktivitet@akitainusallskapet.se).

Uppfödar- och medlemsmöte i Akita Inu Sällskapet

När: 29/10 kl16:00 - 17:30
Var:   Microsoft Teams

Anmälan: Skicka ett email till ordforande@akitainusallskapet.se, så får ni en inloggninglänk.

Nu är det dags för ett nytt uppfödar- och medlemsmöte. Detta tillfälle är riktat till alla medlemmar i Akita Inu Sällskapet och kommer att hållas digitalt. Temat denna gång är HD och röntgen av höftlederna. Vi kommer att få ett föredrag av hur höftledsröntgen går till rent praktiskt, följt av en genomgång av hur resultatet används, samt hur tolkningen kan skilja mellan olika länder.

Det kommer även finnas tillfälle för en frågestund. Om ni har en fråga ni vill att vi tar upp gällande avel eller generellt om rasen, skicka frågeställningen till ordforande@akitainusallskapet.se så ser vi till att behandla detta under mötet.

Hoppas vi ses!

bottom of page